Catacric

Catacric Catacrac

11:00h a 11:50h

Aquesta sèrie d’animació, basada en les rondalles d’Enric Valor, arribarà a La Colla en Ruta adaptada com a una breu representació teatral. Amb Catacric Catacrac bussejaràs en el temps, coneixeràs costums perduts i viatjaràs pel territori valencià.

Els Bíters

Els Bíters

12:05h a 12:55h

Aquesta sèrie infantil conta les aventures d’uns éssers que habit
en a l’interior de les tauletes digitals. Els bíters són éssers binaris i gens ordinaris, amb qui les xiquetes i els
xiquets valencians comparteixen música, balls i aventures elèct
riques. Durant els espectacles de La Colla en Ruta podràs gaudir en directe amb les seues cançons!

Limbotheque

Limbotheque

13:10h a 14:00h

Limbotheque estan considerats com a una de les formacions més peculiars de l’escena valenciana. Es defineixen com a una banda poderosa, mediterrània, bissarra o surfera.
Amb molta elegància, s’atreveixen amb quasi tots els gèneres musicals, fent-los seus i aportant-los la seua essència.

Dani Miquel

Dani Miquel

16:30h a 17:20h

Dani Miquel ja és tot un fenòmen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seua proposta esdevé ja un referent generacional. I també per a les mares i pares -és clar-, perquè la seua música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies valencianes.

Ramonets

Ramonets

17:35h a 18:25h

Els Ramonets són una banda de rock orientada al públic infantil. Volen apropar aquest estil de música als més menuts i que tothom participe en els seus concerts ballant, botant i cantant.
A més dels músics, el grup compta amb un animador infantil que no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tot tip
us a l’escenari, entremesclant-se amb la gent, etc. En definitiva, convertint el concert en un espectacle interactiu i fent que tots ho passen de meravella.