Catacric catacrac À Punt

Catacric Catacrac

11:20h a 12:20h

Aquesta sèrie d’animació, basada en les rondalles d’Enric Valor, arribarà a La Colla en Ruta adaptada com a una breu representació teatral. Amb Catacric Catacrac bussejaràs en el temps, coneixeràs costums perduts i viatjaràs pel territori valencià.

Magnífics À Punt

Magnífics

12:50h a13:40h 

Els mags Nacho Diago i Rubén Aparisi ens oferiran diversos espectacles per endinsar-nos al sorprenent món de la màgia de carrer. Per primera vegada, podrem veure’ls actuar conjuntament en directe. Com al programa Magnífics, els mags deixaran bocabadades les veïnes i veïns de Castelló a la primera parada de La Colla en Ruta!

POT DE PLOM Xavi Castillo

POT DE PLOM: Xavi Castillo, Panchi Vivó i Trobador Motxo

de 16:20h a 17:10h


Xavi Castillo, Panchi Vivó i Trobador Motxo ens contaran Les Noves Historietes Medievals de Pot de Plom. Amb l’ajuda de la música del nostre trobador Motxo, es convertiran en uns joglars que aproparan els contes als menuts i majors: fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs, bruixes, batalles, dimonis, ogres i donyets, etc.
A banda de l’humor, el joc, la participació i el divertiment, l’espectacle ofereix la possibilitat d’un bon aprofitament didàctic i de reflexió al voltant de la recuperació d’una rondallística tan rica com la que tenim, de la seua transmissió oral i de les seues possibilitats teatrals.

Els Bíters À Punt

Els Bíters

18:00h a 18:50h

Aquesta sèrie infantil conta les aventures d’uns éssers que habit
en a l’interior de les tauletes digitals. Els bíters són éssers binaris i gens ordinaris, amb qui les xiquetes i els
xiquets valencians comparteixen música, balls i aventures elèct
riques. Durant els espectacles de La Colla en Ruta podràs gaudir en directe amb les seues cançons!