Dani Miquel

Dani Miquel

12:00h a 12:50h

Dani Miquel ja és tot un fenòmen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seua proposta esdevé ja un referent generacional. I també per a les mares i pares -és clar-, perquè la seua música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies valencianes.

El Diluvi

El Diluvi

amb andreu valor
13:40h a 14:30h

El Diluvi es defineix com a un grup de música de folk modern que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel valenciana. Amb instruments de la zona mediterrània com el violí, la bandúrria, l’acordió diatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i percussions de tota mena, creen un nou estil al qual anomenen Mestissatge Mediterrani. El Diluvi naix fa més de 5 anys i viatja arreu dels Països Catalans fent el seu homenatge al cantautor alcoià Ovidi Montllor.

Andreu Valor

Andreu Valor

amb el diluvi
13:40H A 14:30H

És un cantautor valencià que forma part de l’actual escena de la renovada cançó valenciana en català. El seu camí musical en solitari començà al 2008, exposant les seues pròpies cançons de temàtica social. Amb la música, pretén canviar el seu xicotet món i forjar-se com a persona i artista.

Trobadorets

Trobadorets

15:30h a 16:20h

El grup castellonenc Trobadorets va nàixer al voltant del 2010 de la mà d’uns músics que, en principi, només anaven a dur a terme una actuació en la llibreria de l’amiga Lledó ‘Tresors’. Però, Pau Sancho, Gerardo Chiva, Javi Ruá i Dani Chiva engrescats per l’estima a la música han anat creixent fins el punt de dur-los per tota la província i a terres veïnes. Els xiquets i xiquetes ballent de valent, canten i xalen la gana amb Trobadorets!

La Banda de les Ferets - À Punt

La Banda de les Feretes

17:10h a 18:00h 

Per primera vegada les feretes més gamberres i divertides de la televisó d’À Punt eixen del cau per a presentar les seues cançons. Volen triomfar en el món de la música i per això han creat el grup més terrorífic i marxós que pugues imaginar! Xiquets, xiquetes…. amagueu-vos, que arriba la Banda de les Feretes!

Ramonets

Ramonets

18:50h a 19:40h

Els Ramonets són una banda de rock orientada al públic infantil. Volen apropar aquest estil de música als més menuts i que tothom participe en els seus concerts ballant, botant i cantant.
A més dels músics, el grup compta amb un animador infantil que no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tot tip
us a l’escenari, entremesclant-se amb la gent, etc. En definitiva, convertint el concert en un espectacle interactiu i fent que tots ho passen de meravella.