Rosquilletres

Rosquilletres

11:30h a 12:30h

El Rosquilletres és una combinació de diversió, cultura i aprenentatge que posa a prova els i les adolescents del nostre territori amb reptes i jocs lingüístics en valencià. Aquest concurs d’À Punt Mèdia s’adaptarà als esdeveniments de la Colla en Ruta per gaudir de valent amb els seus reptes.
Per a l’ocasió, hem traslladat el plató de televisió fins al Parc Ribalta. Per participar, podreu podreu inscriure’s el mateix dia a l’espai habilitat. Vos esperem!

Magnífics

Magnífics

12:45h a 14:00h

Els mags Nacho Diago i Rubén Aparisi ens oferiran diversos espectacles per endinsar-nos al sorprenent món de la màgia de carrer. Per primera vegada, podrem veure’ls actuar conjuntament en directe. Com al programa Magnífics, els mags deixaran bocabadades les veïnes i veïns de Castelló a la primera parada de La Colla en Ruta!

Animalades

Taller Animalades

16:30h a 18:00h

L’espai Animalades es trasllada a la programació d’activitats de La Colla en Ruta a la seua primera parada a Castelló. S’oferirà un taller on els xiquets, a través d’interaccions amb gossos, es posaran en la pell d’una persona amb discapacitat. Un taller contra el bullying per a educar en el respecte.