Després d’una primera festa a Castelló de la Plana que va tindre molt d’èxit, el festival arriba a la ciutat de València per a celebrar els dies previs a Nadal   

Les xiquetes i els xiquets podran compartir aquesta gran festa per a tota la família amb els seus personatges favorits. L’accés serà gratuït   

Burjassot, 12 de desembre de 2018.

El festival itinerant La Colla en Ruta s’instal·la als Jardins de Vivers de València el pròxim 22 de desembre. La nova edició de La Colla en Ruta comptarà amb un complet programa d’activitats, tallers i concerts als quals es podrà accedir de forma gratuïta. Al voltant de 10.000 persones assistiren a la primera edició de La Colla en Ruta a Castelló.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada i interactuaran amb el públic. La Colla en Ruta compta també amb la participació d’alguns dels programes més coneguts de la graella televisiva d’À Punt. Magnífics, L’estudi o Catacric, catacrac col·laboren amb el festival mitjançant espectacles de màgia, actuacions musicals i sessions de teatre.

A més, s’habilitarà̀ una zona amb ludoteques infantils dissenyades per a l’ocasió on també col·laboraran diverses regidories de l’Ajuntament de València amb tallers educatius. El festival s’iniciarà a les 11:00 h i s’allargarà fins ben entrada la vesprada, al voltant de les 20:00 h.

En total, hi haurà una quinzena d’espectacles en dos grans escenaris i diversos espais. Entre d’altres, cal destacar la participació́ de Dani Miquel, tot un fenomen musical, el grup de rock infantil Ramonets o el conegut humorista Xavi Castillo. A més a més, es presentarà al públic la banda de recent creació basada en la nova sèrie infantil El cau de les feretes. També hi tindran representació alguns grups ben populars a l’escena valenciana, com ara El Diluvi, que actuarà amb la col·laboració d’Andreu Valor. Un cartell que naix per a complir les expectatives dels menuts de la casa i, per descomptat, de la resta de la família, que també gaudirà d’un dia festiu.

Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els pròxims mesos diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians.

Més informació:
comunicacio@cvmc.es

Notícies relacionades