À Punt presenta la seua programació infantil i familiar a Castelló amb el festival itinerant ‘La Colla en Ruta’

La primera edició del festival tindrà lloc al Parc Ribalta de Castelló de la Plana el pròxim 20 d’octubre. L’accés serà gratuït

● Les xiquetes i els xiquets valencians podran compartir aquesta gran festa per a tota la família amb els seus personatges favorits

Burjassot, 4 d’octubre de 2018. À Punt presenta en societat la seua programació infantil i familiar i els seus protagonistes amb el cicle de festivals itinerants ‘La Colla en Ruta’. El primer esdeveniment arriba al Parc Ribalta de Castelló de la Plana el pròxim 20 d’octubre amb un complet programa d’activitats, concerts, tallers i col·laboracions als quals es podrà accedir de forma gratuïta.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada, i interactuaran amb el públic. ‘La Colla en Ruta’ compta també amb la participació dels programes més coneguts de la graella televisiva d’À Punt. Els espais Animalades, Magnífics, Rosquilletres, L’estudi o Catacric, Catacrac col·laboren amb el festival mitjançant tallers educatius, espectacles de màgia, concursos, actuacions musicals i sessions de teatre.

Tanmateix, s’habilitarà una zona amb ludoteques infantils dissenyades per a l’ocasió. El festival s’iniciarà a les 10:30 h i s’allargarà fins ben entrada la vesprada, al voltant de les 19:30 h.

En total hi haurà al voltant d’una quinzena d’espectacles en dos grans escenaris i diversos espais. Entre d’altres, cal destacar la participació de Dani Miquel, tot un fenomen musical al territori, o el grup de rock infantil Ramonets.

També hi estaran els grups més populars de l’escena valenciana com ara Las Auténticas, que actuaran amb Senior i el Cor Brutal; El Diluvi, que durà a terme una col·laboració amb Andreu Valor; Mireia Vives i Borja Penalba, que pujaran a l’escenari en companyia d’Alberto Gambino, així com Limbotheque, Scura Splats, Trobadorets. Un cartell que naix per acomplir les expectatives dels menuts de la casa i, per descomptat, de la resta de la família, que també gaudirà d’un dia festiu. Tampoc no faltaran els cantaors Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”, protagonistes del programa d’èxit d’À Punt, Bambant per casa.

Està previst que el festival ‘La Colla En Ruta’ recórrega durant els pròxims mesos diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians.

Més informaciócomunicacio@cvmc.es – La Colla

Notícies relacionades